Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 24. 03 2023год.

Published by Водоводна Мрежа on

Ул.2-нас.Карпош -дефект на водоводна мрежа

Ул,Веселин Маслеша-дефект на водоводна мрежа

Ул.Октомвриска Револуција-стаклпан-дефект на водоводна мрежа


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *