Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 12.05.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 405 бр. 7 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. В.С.Бато и ул. Васко Карангелевски – лоцирање со детектор на заасфалтирани водоводни затворачи.
  • ул. Тонко Димков – дефект на водоводен приклучок.
  • нас. Долно Којнаре ул. 1 – изнесување на вишок на материјал од ископ на ров при интервенција на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *