Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 16.05.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 11 Ноември (од мост на автопат Е-75 до ул. Индустриска) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Црнотравска бр. 85 – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. 172 нас. Карпош – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *