Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 01.12.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • Дефект на главен челичен доводен вод Ф508 во непоследна близина на претпријатие РИВЕРА на ул. Индустриска.
  • ул. Ѓорче Петров (сектор Екстра Меин) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 6 Април – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Кирил и Методиј бр. 14 – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. Перо Наков и бул. 3 МУБ – сервисирање на водоводен затворач.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *