Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 29.03.2024год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 300, нас. Ајдучка чешма – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 15, нас. Јане Сандански – приклучување на објект на водоводна мрежа.
  • Сервисирање на фонтани за вода за пиење на повеќе локации: фонтана кај Соколански парк, фонтани на бул. Октомвриска револуција (градски кеј), фонтана на ул. Народна револуција (раскрсница со ул. Кирил и Методиј).
  • нас. Вера Которка – лоцирање на елементи на водоводна и канализациона мрежа поради асфалтирање на коловозна конструкција на ул. Белановска.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *