Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 16.04.2024год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • нас. Вера Которка (Доброшане) – приклучување на деловен објект на водоводна мрежа.
  • ул. 305 бр. 11 нас. Ајдучка чешма – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 401 бр. 14, нас. Иго Тричковиќ – дефект на приклучок на водоводна мрежа.
  • ул. Д. Динкиќ – изместување на приклучок на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *