Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 17.04.2024год

Published by Водоводна Мрежа on

. нас. Вера Которка (Доброшане) – приклучување на деловен објект на водоводна мрежа.

ул. 401 бр. 14, нас. Иго Тричковиќ – дефект на приклучок на водоводна мрежа.

ул. Д. Динкиќ – изместување на приклучок на водоводна мрежа.

ул. 40-нас.Рајкова Куќа-дефект на водоводна мрежа.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *