Дефекти и интервенции на водоводни мрежи за 21.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Јоско Илиевски – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Средорек – дефект на затворач на водоводна мрежа.
  • ул. Панче Пешев и ул. Париска Комуна- дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 2 нас. Јане Сандански – приклучок на водоводна мрежа.
  • ул. 180 нас. Карпош – дефект во водомерна шахта

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *