Дефекти и интервенци на водоводна мрежа на ден 17.02.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • Дефект на водоводен вод за индустрија (Биброк, Искра, Кватро…) во круг на Филтер станица.
  • ул. В.С.Бато бр. 14 – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. Никола Тесла бр. 165 – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. Благој Паровиќ бр. 11 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Мирче Ацев бр. 14 – дефект на водоводен приклучок


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *