Дефекти на канализациона мрежа и санација на ЈПП растурени при санација на дефекти на водоводна и канализациона мрежа

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • бул. 3 МУБ (кружен ток во изведба) – Реконструкција на атмосферска канализација.
  • ул. Панче Пешев – реконструкција на канализационен приклучок.
  • ул. Франц Розман, ул. Перо Шварц, ул. Моша Пијаде, ул. Есперанто, ул. Тоде Думба и ул. Бајрам Шабани – санација на јавно-прометна површина.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss