Дефекти на канализациона мрежа на 01.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. В. Смилевски Бато- реконструкција на елемент од атмосферска канализација

ул. Октомвриска Револуција (кај Спортска сала) – чистење на ревизиона шахта

ул. Пиринска Македонија – поставување на нов бетонски капак врз ревизиона шахта на фекална канализација

ул. Доне Божинов бр. 85 – чистење на септичка јама

ул. Тонко Димков (крак према К. Ј. Питу) – чистење на уличен фекален канал

ул. Егејска Македонија – чистење на уличен фекален канал

ул. Ужичка – чистење на уличен фекален канал


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss