Дефекти на канализациона мрежа на 02.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Доне Божинов – реконструкција и чистење на дел од атмосферска канализација

ул. Љубе Гачев – чистење на улична фекална канализација

ул. Ѓорче Петров ; ул. Никола Тесла – чистење на елементи на атмосферска канализација


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss