Дефекти на канализациона мрежа на 03.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Моша Пијаде – санација на канализациона шахта

ул. Правда Спасовска – реконструкција на фекална канализација

ул. Октомвриска Револуција (крак) – чистење на сливници


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss