Дефекти на канализациона мрежа на 04.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Прозорска – чистење на улична фекална канализација

ул. 315 -чистење на улична фекална канализација

ул. Октомвриска Револуција – чистење на секундарен атмосферски канал


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss