Дефекти на канализациона мрежа на 12.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска револуција (фонтана на шеталиште) -чистење на одводен канал

ул. Доне Божинов – чистење на елементи на атмосферска канализација

ул. Никола Тесла пред бр. 5 – чистење на фекален приклучен канал

ул. Кузман Јосифовски Питу (крак во правец на ул. Тонко Димков) – реконструкција на улична фекална канализација

ул. Правда Спасовска пред бр. 20 – отстранување дефект на елемент на улична фекална канализација


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss