Дефекти на канализациона мрежа на 13.05.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 3-та МУБ – реконструкција на дел од атмосферска канализација

ул.Октомвриска Револуција пред бр. 15 а – отпушување на фекален приклучок

ул. Прохор Пчински – чистење на уличен фекален канал


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss