Дефекти на канализациона мрежа на 13.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 3-та МУБ – реконструкција на дел од фекална канализација

ул. Доне Божинов – чистење на атмосферска канализација

ул. Будимир Димковски бр. 83 – чистење на септичка јама


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss