Дефекти на канализациона мрежа на 14.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска Револуција – перење на приклучни канали од сливници со цистерна под притисок

чистење на сливници и сливни решетки на повеќе улици во нас. Гоце Делчев


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *