Дефекти на канализациона мрежа на 15.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул.3-та МУБ – реконструкција на дел од фекален канал кај нов кружен тек

ул. 40 – целосно чистење на фекална канализација и ревизиони шахти

ул. 27 март пред бр. 12 – чистење на фекална канализација

поставување шахтови капаци на шахти пред спортска сала на ул Октомвриска револуција


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss