Дефекти на канализациона мрежа на 18.04.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Моша Пијаде бр. 204 -отпушување на фекален приклучок

ул. Трст бр. 41 – отпушување на фекален приклучок

ул. Никола Карев – отпушување на фекален приклучок

ул. 11 Ноември – реконструкција на фекален приклучок за ФЗЦ 11 Октомври


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss