Дефекти на канализациона мрежа на 19.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Егејска Македонија – чистење на уличен фекален канал

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – реконструкција на елементи на фекална канализација

ул. Октомвриска револуција пред бр. 36 – чистење на фекална канализација


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *