Дефекти на канализациона мрежа на 20.05.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Доне Божинов, ул. Никола Тесла и ул. АВНОЈ – чистење на сливници и сливни решетки

Чистење на септичка јама за претпријатие Фам Инженеринг Скопје

ул. Браќа Филиповиќ – чистење на фекална канализација


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss