Дефекти на канализациона мрежа на 23.03.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Питу Гули -чистење на приклучен фекален канал

чистење на септичка јама во круг на претпријатие Стил кон ДООЕЛ Младо Нагоричане

ул. Бајрам Шабани -чистење на сливна решетка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss