Дефекти на канализациона мрежа на 26.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Вера Јоциќ бр. 11 – приклучок на фекална канализација

ул. Октомвриска Револуција – реконструкција на дел од фекална канализација

ул. Никола Тесла – чистење на улична фекална канализација

ул.Белановска – чистење на улична фекална канализација

ул.Славиша Вајнер бр. 3 -чистење на фекален приклучок

Б.С. Лукоил (автопат) – чистење на фекален приклучок


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss