Дефекти на канализациона мрежа на 28.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Пиринска Македонија – реконструкција на дел од фекална канализација

ул. АВНОЈ – чистење на сливници и сливни решетки

ул. Братство и Единство – чистење на сливници и сливни решетки


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss