Дефекти на канализациона мрежа на 29 07 2022

Published by Сашо Јаневски on

Ул.Есперанто бр.66 – чистење на фекален приклучок

Ул. Никола Тесла- чистење на атмосфеска канализација

Ул. Михајло Пупин- чистење на уличен канал

Ул. Јоско Илиевски-чистење на фекален приклучок


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss