Дефекти на канализациона мрежа на 29.08.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Ленинова ; ул. Пионерска; ул. Ѓорче Петров и дел од ул. Октомвриска Револуција – чистење на сливници и сливни решетки


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *