Дефекти 09.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа

  • ул. Љубе Гачев – дефект на водоводна цевка
  • ул. Тоде Мендол бр. 63 и околни објекти – дефект на водоводна цевка
  • ул. Ѓорче Петров, сектор стар дел на гладно поле – дефект на водоводна цевка
  • Потисен челичен вод од П.С. во Бедиње до Филтер станица– дефект на водоводна цевка

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss