Дефекти 15.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа

  • ул. Васил Драгомански – ископ на шлицеви за изведба на бај-пас
  • ул. Тоде Думба – ископ на шлицеви за изведба на бај-пас
  • Челичен водоводен вод 406 од П.С. Бедиње до Филтер станица – дефект на водоводна мрежа

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss