Дефекти 17.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа

  • ул. Цар Самоил – дефект на водоводна цевка
  • ул. 403 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна цевка
  • Ул. Бошко Буха и ул. Бајрам Шабани сервисирање на овален затворач
  • ул. Тоде Мендол и ул. Вук Караџиќ – сервисирање на овален затворач
  • ул. 11 Ноември бр. 134 и бр. 136 детектирање на поцинкувани водоводни водови со трасер

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss