Дефекти 20.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа: – ул. 441 нас. Игор Тричковиќ – дефект во водомерна шахта. – Дотрпување на ровови од претходни дефекти


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss