Дефекти 21.05.2021

Published by admin on

Интервенции на водоводна мрежа

  • ул. Никола Тесла од бр.1 до бр.60
  • ул.11 Ноември од ул. Индустриска до ул. Миодраг Петровиќ
  • ул. Миодраг Петровиќ
  • ул. Киро Антевски
  • ул. Егејска Македонија

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *