Дефекти 24.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводни мрежи:

  • ул. Ангел Дуцо – дефекти на водоводна мрежа
  • ул. Гоце Делчев (сектор Урет) – сервисирање на затворач на водоводна мрежа
  • ул. Ѓорче Петров (сектор Пин-петрол) – сервисирање на затворач на водоводна мрежа
  • ул. Киро Фетак бр. 48 – дефект на водоводна мрежа
  • ул. Тоде Мендол – ископ на шахта за мерач на проток и притисок
  • Детекција на дефекти на водоводен вод Ф500 од с. Липково до филтер станица


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss