Дефекти 26.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа. – бул. Октомвриска револуција (испред Градска пекара) – дефект на водоводна цевка. – ул. Борис Кидрич ( Уред ) – дефект на водоводна цевка.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss