Дефекти 27.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа. – Монтажа на испуст на Индустриски вода ф250 и испуштање на истиот (сектор фабрики Искра, Кватро). – Дотрпување на ровови од претходни дефекти, пропаднати поради дожд.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss