Дефект – нас. Черкезе

Published by admin on

Поради настанат дефект на водоводна цевка Ф355 во близина на ресторантот РОЈАЛ ПАЛАС во нас. Черкези, времено ќе биде прекинато водоснабдувањето во нас. Железничка станица и нас. Черкези.

Екипи на Ј.П. Водовод Куманово се на самата локација и работат на поправка на пукнатата водоводна цевка.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss