Известување за можен намален притисок на 19.07.2021

Published by admin on

Поради изведба на периодично сервисирање на елементи на водоводен вод за средна зона Ф457.2мм, на ден 19.07.2021год. со почеток од 01.00 часот (Недела наспроти Понеделник) водоснабдувањето ќе биде прекинато на следниве улици од водот за средна водоводна зона и тоа улиците: Тоде Мендол, Б.И.Гуне, Вук Караџиќ, Поток Серава, Младен Стојановиќ, Франц Розман, Драгојло Диндиќ, Милан Зечар, Прозорска, дел од Бајрам Шабани, Васа Пелагиќ, Правда Спасовска, Бараки и околните улици кои гравитираат околу гореспоменатите улици, додека во населбите Гоце Делчев, Зелен Рид и Јане Сандански ќе има намален притисок во водоводната мрежа. 

Водоснабдувањето се очекува да се нормализира во претпладневните часови на 19.07.2021година (Понеделник).

Ј.П.Водовод Куманово ги замолува граѓаните за разбирање.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss