Надзорен Одбор на ЈП Водовод

  • Шукри Бекири – Претседател
  • Јасминка Спасовска
  • Штефица Ујчиќ
  • Емилија Димковска
  • Муадин Алими
live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss