Привремен прекин на водоснабдување

Published by admin on

Почитувани корисници,

Поради дефект на доводоен вод ф225 во нас. Ајдучка Чешма, привремено ќе биде прекинато водоснабдувањето на нас. Ајдучка Чешма и дел од нас. Перо Чичо, до поправката на дефектот


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss