Санација на јавни површини оштетени настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 07.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 25 нас. Карпош (пред Собим) – местење бехатон на коловоз

ул. Перо Шварц пред бр.11 – асфалтирање на коловоз

ул. Бранко Богдански Гуцман пред бр. 73 – асфалтирање на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *