Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 25.02.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Б. Илиев -Гуне – местење коцка како времена коловозна покривка

ул. Никола Тесла пред бр. 30 -местење коцка како времена коловозна покривка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *