Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 28.02.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Стојан Сликар пред бр. 8 – местење бехатон на коловоз;

ул. Октомвриска револуција (пред градска пекара) -местење коцка како времена тротоарска покривка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *