Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 04.03.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Сава Ковачевиќ – местење бехатон;

ул. 11 Октомври (спој со ул. Индустриска) – бетонирање тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *