Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 11.03.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Србо Томовиќ – местење коцка како времена коловозна покривка;

ул. Димитар Влахов – местење коцка како времена коловозна покривка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *