Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 18.03.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 40 нас. Карпош – поставување коцка на коловоз како времена коловозна покривка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *