Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 23.03.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска Револуција (пред Градска пекара) – асфалтирање коловоз и тротоар

ул. Бајрам Шабани – асфалтирање околу новопоставена сливна решетка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *