Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 24.03.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска Револуција (спој со ул. Пионерска) -асфалтирање коловоз

ул. Димитар Влахов -асфалтирање коловоз

ул. Панче Пешев – асфалтирање коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *