Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 07.04.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Денко Драганов- местење бехатон на коловоз

Подготовка за асфалтирање на повеќе локации


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *