Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 18.04.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 713 бр. 9 – бехатон на коловоз

ул. Перо Стојмановски – бетонрање на тротоар

ул. 11 Октомври (спој со индустриска) – бетонирање на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *