Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 16.02.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Христијан Тодоровски Карпош- тротоар од бехатон;

ул. Љубе Гачев – тротоар од бехатон;

ул. 3-та МУБ – коловоз и тротоар со коцка како времена покривка


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss